Blog

De coaches van Dialogisch specialiseren zich in verschillende domeinen die te maken hebben met werk en leven. Die kennis delen we graag. Hieronder ontdek je daarom artikels over uiteenlopende onderwerpen, van burn-out tot rekrutering. Bovendien laten we ook de coachees van onze trajecten loopbaanbegeleiding aan het woord. Zij delen hun verhaal over de zoektocht naar werkgeluk.

Categorieën blog
Gelukkige man

12 tips om gelukkiger te worden op je werk

Werkgeluk. Het is een term die we tegenwoordig veel horen. Iedereen gaat op zoek naar de manier om zicht goed te voelen op z’n werk. En terecht, want ons werk heeft een grote invloed op ons algemene welzijn. Hoe je werkgelukkiger wordt? We geven je 12 tips!

Lees meer »
Hoe vind je een goede loopbaancoach?

Hoe vind je een goede loopbaancoach?

Dat is een goede vraag! Volgens de VDAB kan je momenteel op ruim 3500 locaties terecht voor loopbaanbegeleiding. Dat betekent dat je op bijna iedere straathoek een loopbaanbegeleider of jobcoach vindt. Maar hoe vind je de juiste match? We geven je enkele tips om een goede loopbaancoach te vinden.

Lees meer »

Van comfort naar groei

Maart 2020. Dit weekend zijn we de lente ingestapt. Geen andere tijd van het jaar heeft zulke diepe krachten en radicale veranderingen als het begin

Lees meer »